Maison Éole

De hoogste antioxidantwerking van druiven!

We hebben allemaal een pagina te schrijven... Laten we die met passie en toewijding schrijven!

Anne-Sophie Charle

Cosmetica gemaakt van druiven

Eerste cosmeticamerk op basis van wijnstokken in België


Op basis van de middelen van Chant d'Éole werd Maison Éole in 2021 gelanceerd. Maison Éole biedt producten van topkwaliteit met een focus op innovatieve actieve ingrediënten afkomstig van onze wijnstokken.

Maison Eole is ook het verhaal van een gepassioneerde vrouw: Anne Sophie Charle.Anne Sophie Charle, dochter van een apotheker, is altijd al bezig geweest met dermocosmetica en besloot dit merk te lanceren om dit terroir onder de aandacht te brengen;

Gepassioneerd door de wijngaarden van haar manHubert Ewbank de Wespin en haar schoonfamilie, een vrouw van uitdagingen en engagement, wil ze de schatten van de wijngaarden promoten. Ze besloot alles op alles te zetten om haar droom na te jagen: het eerste cosmeticalijn creëren op basis van Belgische wijnstokken.


Een exclusief concept: Wijnextracten³


"Natuurlijk gecertificeerd" en Veganistisch, ontwikkeld op basis van de actieve ingrediënten van de wijnstok, Maison Eole wordt gepositioneerd als een innovatieve, eco-verantwoorde en exclusieve collectie.


De innovatieve en unieke samenstelling van actieve ingrediënten afkomstig van wijnranken,  ;Wijnextracten³ ;garandeert het hoogste niveau van activiteit antioxidantnooit eerder gezien in cosmetica.

Het verrijkt de huid met natuurlijke polyfenolen, krachtige antioxidanten;vrije radicalenen helpt de huid diep te regenereren.

Maison Éole combineert bèta-glucanen en aminozuren uit wijnmoer met de rijkdom van druivenpitolie en is een ode aan de natuur.

Elke formule heeft zijn eigen identiteit om een product te worden met de namen Volupté, Sérénité, Simplicité, Intensité, Enveloppé... zoveel E's die begeleiden en sublimeren!


Fundamentele waarden

De enige waarde die we hechten, is de waarde die ons dierbaar is", zegt Anne-Sophie Charle.

De ontwikkeling van dit merk wordt elke dag en bij elke beslissing geleid door 5 fundamentele waarden:

  • Uitmuntendheid ;voor waar we van houden
  • Authenticiteit geworteld in de grond van onze kindertijd
  • Deemoties die ons vervoeren
  • Deuniekheid die ons uniek maakt
  • De Belgischeknowhow die we cultiveren


Het Maison Eole cosmeticalijn is verkrijgbaar bij de Chant d'Eole Boutique en de Maison Eole e-boutique.


en in de verkooppunten die op deze kaart vermeld staan.