Gastronomy
Two restaurants at Le Chant d'Éole
Restaurants are places where people share much more than just meals.
Guy Savoy, French Michelin-starred chef
Discover our two restaurants;
two worlds, two unique moments
La Brasserie d'Éole
La Brasserie d'Éole delights the palates of those who love convivial gastronomy with a cuisine for sharing, combining tradition and discovery.
Gourmet flavours and creations inspired by local produce, explored and revealed through flavours from elsewhere.
L'Imperatif d'Éole
Perched at the top of the winery, on a rooftop with a breathtaking view over the vines, Benoit Neusy, Michelin-starred chef for 10 years, gives free rein to his creativity to offer his guests an exceptional gastronomic journey in this atypical restaurant.
Formulas:
- Lunch - 3 courses - lunchtime only 55€ (excluding drinks)
- Short-haul menu - 4 courses €75 (excluding drinks)
- Medium-haul menu - 5 courses €95 (excluding drinks)
- Long-haul menu - 6 courses €105 (excluding drinks)
Restaurant éphémère 'Le Neptune by Eole'
Du 25 juillet au 18 août, la magie du Chant d’Eole émerveillera aussi dans le cadre enchanteur du Château de Beloeil à l'occasion des 'Nocturnales by Luc Petit' et son spectacle 'Le Tour du Monde en 80 jours'!
Dans un espace couvert spécialement aménagé dans le parc, découvrez la cuisine du Chef Benoit Neusy au travers d’un menu 3 services (49 EUR (25EUR pour les enfants <12 ans) mêlant tout en harmonie les saveurs d’ici et d’ailleurs!
Ne tardez pas à réserver votre table pour ce moment magique !
Réserver ma table au restaurant 'Le Neptune by Eole'