Zaalverhuur

Ontdek hieronder de zalen die we verhuren :

Het Domein Chant d’Éole stelt haar uitzonderlijke en ultramoderne schatkamer ter beschikking voor de organisatie van uw evenementen. U beschikt er over multifunctionele ruimtes in verschillende stijlen met een prachtig zicht op de wijngaarden.

Het team van het Domein Chant d’Éole stelt alles in het werk om aan al uw wensen tegemoet te komen en biedt u een begeleiding die gepersonaliseerd en aangepast is aan uw vereisten.

Het Domein Chant d’Éole ligt aan de grens met Bergen en is makkelijk bereikbaar via de autosnelweg, ideaal gelegen dus voor al uw evenementen.

Neem gerust  met ons op voor een bezoekje of een prijsofferte!

Voor particulieren

Wenst u uw gasten te verrassen in een exclusief, bijzonder kader? Dan is het Domein Chant d’Éole de juiste keuze. Verjaardagen, communies, trouwfeesten, … met zijn verschillende ruimtes beantwoordt het domein perfect aan al uw behoeften. Naast deze zalen, beschikt het domein over een ultra uitgeruste keuken en een terras van 200 m2.

Neem gerust met ons op voor een bezoekje of een prijsofferte!

Voor bedrijven

Wenst u uw klanten uit te nodigen in een uitzonderlijk kader of bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsvergaderingen of teambuildings? In het Domein Chant d’Éole kunt u terecht voor een bezoek aan onze wijngaarden en een degustatie van onze traditionele methode. U wordt daarbij ontvangen in een speciaal voor u ingerichte ruimte!

Neem gerust met ons op voor een bezoekje of een prijsofferte!

Ontdek hieronder onze verschillende ruimtes :